Shamanism – trumresor, kurser i medicinhjulet, shamansk vägledning och healing, ceremonier Shamanism – drumjourney, nordic medicine wheel, shamanic healing

För dig som är intresserad av nordisk shamanism. Jag vägleder dig till att hitta din egen kraftkälla och glädje i livet genom trumresor, djupmeditation och shamansk healing. Om du är mer intresserad av en inre personlig resa rekommenderar jag min 1-åriga kurs i det nordiska medicinhjulet med möjlighet till en påbyggnadskurs i healing och ceremonier. Önskar du mer en avkoppling i tillvaron och att rensa bort det du inte längre behöver rekommenderar jag att du anmäler till mina trumresor i fullmånesken eller djupmeditationerna. Jag erbjuder även enskild vägledning och shamansk healing.

Mina metoder baseras på att hitta olika sätt att uppnå stillhet och avslappning i nuet, för att få kroppen att samla livsenergi och läka. De metoder som jag använder har jag fått lära  mig via min utbildning och certifiering från The Four Winds Society via Alberto Villoldo. Erfarenhet har jag även skaffat mig genom personlig erfarenhet från livet och min uppväxt i Tornedalen.

Om du är intresserad är du varmt välkommen att delta. Alla mina aktiviteter är strax utanför Härnösand om inte annat anges. Finns det önskemål åker jag även till andra platser för att hålla i kurser och trumresor.

För närmast kommande aktiviteter under året se ”Senaste nytt” och för mer detaljer läs mer på respektive flik. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill anmäla dig till någon av mina aktiviteter till monika@shamonika.se.

Varmt välkomna!

For you who are interested in Nordic shamanism. I will guide you to find your own source of energy and joy of life through drumjourneys, deep meditations and individual shamanic guidance. If you are more interested in a personal journey I recommend my one year course in Nordic medicine wheel. Do you want more of a relaxation in your life, you can try my drumjourney in fullmoon. I also offer private shamanic healing.

My methods are based on finding different ways to release blockages in your body and to bring back to your lifeenergy thrue healing . The methods that I use I have learned through my training and certification at Four Winds Society by Alberto Villoldo and through my origin from Lapland.

If you are interested , you are welcome to join in my groups or make an appointment for individual shamanic healing. I also offer drum journeys and courses in Nordic medicine wheel for groups in other parts of Sweden.

A new course in the Nordic medicinewheel starts in the 9th of September 2017 in Härnösand.

For upcoming activities during the year see ”Senaste nytt” for more details and read more on each page tab. Please contact me if you have questions or wish to register to an activity to monika@shamonika.se or 072-213 73 50.

Welcome!

With love and true happiness!

1 reaktion på ”Shamanism – trumresor, kurser i medicinhjulet, shamansk vägledning och healing, ceremonier Shamanism – drumjourney, nordic medicine wheel, shamanic healing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.