Meditationsgrupp

Meditation

Meditationen handlar om att hitta sig själv i stillhet. Genom olika övningar skapar vi en harmoni i gruppen och omvandla den tunga energin till glädje och lätthet. Vi har tillit och respekt för varandra. Vi fokuserar på olika objekt i en fördjupad meditationsövning. Övningen går ut på att lita på sig själv och frambringa harmonin i sig själv.

Vi samlas i en mindre grupp under våren och mediterar tillsammans. Övningarna är olika varje gång eftersom jag jobbar med en energikänsla vad gruppen behöver för tillfället.  Övningarna som jag leder er i är enkla och handlar mer om ett lyssnande och skapande av en positiv livsenergi.

Vi träffas i en mindre meditationsgrupp var tredje onsdag med början den 20 januari. De påföljande meditationskvällarna är 10/2, 3/3, 24/3, 14/4 och 5/5. Totalt 6 meditationskvällar. Till meditationsgruppen under våren år 2021 anmäler du dig senast den 6 januari. Avgiften för hela höstterminen är 700 kr (inkl fika). Vi börjar meditationskvällen kl. 19.00 och avslutar ca kl. 20.30 med fika. Välkommen med din anmälan!

Meditationerna är i Byåker utomhus, i grillkåtan eller i meditationslokalen. Instruktioner inför varje meditationskväll kommer ett par dagar innan träffen.

Boka din plats genom att fylla i anmälan nedan!

Boka dig en plats så kontaktar jag dig.
Ange för och efternamn