Meditationskvällar

Meditationskvällar

Meditationen handlar om att hitta sig själv i stillhet. Genom olika övningar skapar vi en harmoni i gruppen och omvandla den tunga energin till glädje och lätthet. Vi har tillit och respekt för varandra. Vi fokuserar på olika objekt i en fördjupad meditationsövning. Övningen går ut på att lita på sig själv och frambringa harmonin i sig själv.

Vi samlas i en mindre grupp och mediterar tillsammans. Övningarna är olika varje gång eftersom jag jobbar med en känsla vad som behövs för tillfället i gruppen. Övningarna som jag leder er i är enkla och handlar mer om ett lyssnande och skapande av en positiv livsenergi.

Meditationskvällarna är var tredje onsdag som man anmäler sig till en veckan innan. Anmälan är bindande efter sista anmälningsdagen. Meditationskvällarna startar onsdagen den 9 juni. Du anmäler dig senast den 7 juni. Nästkommande meditationskvällar är den 30 juni.

Kostnaden för att delta i en meditationskväll är 170 kr (inkl fika). Vi börjar kl. 19.00 och avslutar ca kl. 20.30 med fika.
Hos mig kan du enkelt använda ditt friskvårdsbidrag via Hälsoportalen Actiway!

Meditationerna är i Byåker utomhus (under pågående pandemi), i kåtan eller i meditationslokalen. Instruktioner inför varje meditationskväll kommer ett par dagar innan träffen.

Boka din plats genom att fylla i anmälan nedan!

Boka dig en plats så kontaktar jag dig.
Ange för och efternamn