Meditativ trumresa


Vi samlas i en mindre grupp i min meditationslokal. När du kommer hittar du din plats i cirkeln. Du kommer precis som du är. Några förkunskaper eller förberedelser behövs inte för att delta. Du lägger dig ner på en av renskinnen och känner kontakten med moder jord. Om du vill kan du även sitta på en stol. Det viktiga är att du känner dig trygg och avslappnad i ett bekvämt tillstånd. Under trumresan släpper du det som längre inte ger dig någon support i livet genom att lyssna på till ljuden omkring dig som är där just nu.
När alla samlats i cirkeln börjar jag guida dig med mina ord för att leda dig i ett avslappnande meditativt tillstånd. När jag känner att det är dags tar jag fram min shamantrumma och slår på trumman efter hur energin är i gruppen. Du behöver bara koppla av och uppleva trummans ljud. Låta alla tankar bara passera utan att fastna vid någon tanke. Det är då vi upplever lugnet i oss och kan resa till våran inre värld i djupt av oss själva.

Vi är ett med oss själv med varandra med hela världen.

När trumman har tystnat sitter vi kvar ett tag i tystnaden. Lyssnar på vårt inre när det är dags att komma tillbaka och åter börja väcka den fysiska energikroppen till liv. Du är här och nu tillbaka.

När vi känner att det är dags fikar vi tillsammans och delar med oss av våra upplevelser om vi känner för det. Ta gärna med en egen filt eller pläd att lägga över dig under resan. Trumresan kostar 170 kr inkl hembakt fika med örtte.

Under sommaren kommer “Meditativ trumresa” att ersätta “Trumresa i fullmånesken”. Nästkommande trumresa är tisdag den 10 augusti kl 19.00. Vi avslutar ca kl. 20.30 med fika och samtal. Föranmälan senast den 8 augusti. Anmälan är bindande!

Hos mig kan du enkelt använda ditt friskvårdsbidrag via hälsoportalen Actiway.

“Tonerna av trumman för oss djupare in i oss själva”

Boka din trumresa genom att fylla i anmälan nedan!

Välj den trumresa du vill boka in dig på så kontaktar jag dig.
Ange för och efternamn