Shamansk chanting


Vi samlas i en mindre grupp i min grillkåta. När du kommer hittar du din plats i cirkeln. Du kommer precis som du är. Några förkunskaper eller förberedelser behövs inte för att delta. Du kan antingen sitta på en stol eller på renskinn så som känns bekvämast för dig. Det viktiga är att du känner dig avslappnad och bekväm.

Chantingen går till så att vi ljudar och trummar tillsammans. Antingen kan du ta med en egen trumma om du vill eller så följer du med när jag trummar. Under trumningen skapar vi en kontakt med våra chakran och öppnar upp för att lyssna och frigöra de ljud som skapas i dig själv. Jag vägleder dig i början så du kommer in i övningen. Chantingen är till för att frigöra från de blockeringar och negativa känslor som vi skapar i våran vardag. Det viktiga är att känna in vad som behövs för dig i denna stund.

När jag känner att vi börjar bli klara avrundar jag chantingen med egna toner och ord. I cirkeln gäller sekretess och alla som är med håller denna tystnad inom gruppen för att alla ska känna sig trygga.

Avslutningsvis fikar vi tillsammans och delar med av våra upplevelser om vi känner för det.

Shamansk chanting kostar 170 kr inkl fika med örtte.

Nästkommande chanting är i juni 2023 kl 19.00 i grillkåtan på gården. Chantingen avslutas ungefär kl. 20.30. Välkommen med din anmälan (bindande).

Boka shamansk chanting genom att fylla i anmälan nedan!

Välj den trumresa du vill boka in dig på så kontaktar jag dig.
Ange för och efternamn