Healing

Shamansk healing med vägledning
Jag ger shamansk healing via de metoder jag lärt mig via The Four Winds Society, Healing the light body school. Mina metoder baseras på att lösa upp blockeringar i kroppen som förhindrar livsenergin att spridas i kroppen.

Healingen går till så att man vid det första besöket går igenom det som du upplever blockerar livsenergin. Som oftast upplever de som får healing en direkt effekt men ibland kan det behövas några behandlingar. Vid behandlingen guidar jag dig för att du ska känna dig trygg och avslappnad. Behandlingen görs både sittande och liggande, beroende på de metoder som används och det som passar just dig. Hos mig gäller sekretess för varje besökare.

Varje healing metod är unik och anpassad till dig personligen. Vid healingen använder jag oftast min trumma och andra ljudkällor som fungerar bäst för att lösa upp blockeringar i kroppen. Till min hjälp har jag även mina medicinstenar, 12-sidiga bergskristall, skallra, rökelse, florida vatten och mina händer.

I början vägleder jag dig och lyssnar vad som behöver helas hos dig. Du berättar för mig varför du har kommit till mig. Du kanske behöver vägledning hur du ska komma vidare för att lösa olika situationer i livet. Vid samtalet kan nära och kära från andra sidan träda fram för att vara en hjälp på vägen. Efter samtalet ger jag healing genom att du antingen får ligga ner på en massagebänk eller sitta upp på en stol. Healingen går ut på att lösa blockeringar i kroppen som hindrar ditt livsflöde. Det finns flera olika metoder  för att ge healing. Healingen baseras utifrån inkaindianernas healingmetoder från Peru. 

Vid ett besök hos mig tar jag 990 kr inkl moms för en healingsession med vägledning (ca 90 minuter).

Välkommen att boka en tid!

Fyll i uppgifterna nedan
Ange för och efternamn