Trumresa i fullmånesken

Vi gör upp en eld tillsammans och kopplar bort vardagen. Med ljudet från trumman samlar vi kraft och med eldens hjälp förändrar vi det som behöver förändras i våra liv. Trumman tar oss ner till våra rötter i moder jord, Madderakka för att få kontakt med nuet och vårat ursprung, det vi egentligen är.

Vi samlas utanför hembygdsgården och i tystnad går vi genom skogen längs en stig till eldplatsen. Vid eldplatsen öppnar jag upp riktningarna för att skapa en skyddad plats. Du sitter med i tystnad och kopplar bort vardagen medan jag tänder elden och trummar. Det viktiga är att du kommer till platsen och deltar med respekt för naturen och med ett rent hjärta. Med hjälp av ljudet från trumman leds du till en avslappning och får då en möjlighet att släppa taget på det du inte längre behöver.

Under trumresan kan man ta med sig något mindre naturmaterial som man blåser i tre gånger med intentionen att förändra något i livet till det bättre. Föremålet lägger man sedan i elden. Trumman och elden är till för att rena oss från det som vi vill bli av med och för att skapa nya möjligheter i livet. Det som vi vill ”rensa bort” leds med trummans hjälp till elden och moder jord. När trummans ljud har tystnat sitter vi kvar en stund och lyssnar på tystnaden som omger oss. Allt är av god och kärleksfull avsikt och ska ses utifrån den synvinkeln. Allt handlar om en vägledning till ett bättre personligt välmående och en bättre värld att leva i.

Trumresorna på berget har jag en gång i månaden i Härnösand som du föranmäler dig till. Du kan även boka enskild trumresa hos mig eller trumresor för en mindre grupp. Hör av dig i sådana fall om priser.

Nästa trumresa i fullmånesken är den 30 november kl. 19.00 vid eldplatsen på berget

Avgift: 150 kr (inkl fika) betalas kontant på plats eller med swish. Föranmälan (bindande) senast 28 november.

“Tonerna av trumman för oss djupare in i oss själva”

Boka din trumresa genom att fylla i anmälan nedan!

Välj den trumresa du vill boka in dig på så kontaktar jag dig med detaljerad information om trumresan.
Ange för och efternamn